Icon Icon

Ruske kape

 

Za koru:

  • 8 jaja
  • 400g šećera
  • 14 kašika brašna
  • 2 kašike kakaoa
  • 8 kašika tople vode

Za fil:

  • 0.5l mleka
  • 6 kašika brašna
  • 250g šećera
  • kesica vanilinog šećera
  • 250g margarina
  • Kokos i čokolada po želji i potrebi


Priprema: U četvrtastom podmazanom i brašnom posutom plehu peći prethodno umućene sastojke za koru. Skuvati krem i u ohlađen dodati umućen margarin. Malom čašoom vaditi pogačice, svaku seći po širini na pola i filovati spolja i iznutra. Zatim bočnu stranu uvaljati u kokosovo brašno, a odozgo premazati rastopljenom čokoladom.



Servirati hladno! Prijatno!


















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...